Logga InBloggmenySå var den här.....SNÖN!!!! 2 dm natten till onsdag, det kom lite som en överraskning som vanligt! Nu finns det en del att göra till helgen för att få ordning på det sista inför vintern. Alltid bra att få en vit påminnelse. =)

Igår var det så dags för säsongens premiär.......första skoterturen =)))) 11/11 - 2010 var datumet. *hehe* Det var en härlig känsla. Ingen puderåkning men helt ok. Passade på att ägna kvällen till tvätt, service och underhåll av pärlan. Nu är hon förbered inför säsongen. Härligt!

Ha de gott där ute i snön. ;)

Comment closedTrackbackEdit

Då är det väl bara att erkänna att hösten är här. Första frosten på bilen i morse och på måndag börjar älgjakten. =) Har absolut inget emot att det snart är höst. Det är en otroligt vacker årstid och det händer en hel del spännande saker på hösten. Sen kan man se tillbaka på sommaren och sammanfatta den. Denna sommar har varit riktigt riktigt bra. När det gäller gården har det gått otroligt bra när det gäller allt som har vid ensilage att göra. Det gick snabbt, tack vare bra väder, bra maskiner som höll ihop, samt trevliga människor som hjälpt till när det behövts. Tack, ni vet vilka ni är.

Sen fick man ju några härliga dagar i fjällen med trevliga vänner och fantastiskt väder.

Måste avsluta med att det har nog aldrig varit så vackert hemma på gården som nu. Mycket har blivit gjort under sommaren för att se till att det ser bra ut. Sen gör ju inte det geografiska läget saken sämre. Otroligt vackert! Det är verkligen livskvalité att leva på Grofhälls Gård!

Comment closedTrackbackEdit

Många börjar ledsna på snön nu......inte jag. Gillar att det snöar och tycker inte alls att det är så fruktansvärt mycket. Minns att vi hade över 2 meter en gång när jag var liten. Det är långt kvar dit.......*ler*

 

Helgen som var var underbar. Var ute med ett gäng kompisar och åkte skoter. Blev ett rejält test som skotern klarade bättre än föraren. Märks att man inte är van. *haha* Ont överallt. Vilken träningsvärk!!!

 

Snart OS! Spännande, man försöker att hänga med i all rapportering nu. Har tagit ut scheman och hålltider, så nu kan det börja. Vad kommer ni att följa? För mig är det ganska självklart att det kommer att bli skidskytte. Sen är det skidor och hockey som gäller. Kommer även att kolla in Störtlopp. Kanske Curling. Det är höjdpunkterna. =) Mitt medaljtips är djärvt och positivt...tror på 12 medaljer. 4 skidskytte, 4 skidor, 1 hockey, 1 alpint, 1 curing och 1 överraskning. Så blir det. ;-) HEJA HELENA!!!

 

Vad har hänt annars då? Jag har börjat en handladarutbildning. Spännanade. Första ämnet att lära ut, Jämställdhet. Helt ok, mykcet diskussioner så det är roligt. Illa att den där polischefen förstörde allt förtroende för jämställdhet bara. Det var en kursdag i fredags och en ny kommer nästa fredag då OS börjar. Tur att det börjar med kval i backhoppning. (kan man faktiskt missa)

 

Hockey nu......blir en spännande avslutning på serien och nu är det bara 1 pinne till Frölunda ovanför strecket. Det gäller nu att hitta flytet så kan det räcka långt. Ser ju rätt ok ut nu. Inget emot Sondell, men det är skönt att vi lät honom gå. Spännande att se vad de nya värvningarna kan göra.

Hoppas kunna se matchen på lördag och sen någon live-match till veckan.

FORZA MODO!

 

Till nästa gång........sov gott, dröm sött

Nytt år nya utmaningar.........

Året börjat på bästa sätt......massa snö inge tö. Just nu trevligt sällskap, gott vin god fortsättning......

 

Så var det gjort. Årets julfilm avverkad. I år var det ju ganska enkelt vilken film det skulle bli. Avatar! Den får en 4 av 5 av mig. Måste ses på bio. =)

 

Nu är kylan tillbaka igen, -22 i morse. Brrrr

 

Så var man med i kampen om julklapparna i år igen. Började igår så se upp där ute....nu är ni en till som jagar de rätta paketen *ler*

 

Ha de gott!

Vi har 2 besökare online